RÓLUNK

 

A Re.Cons Kft. fő tevékenysége a projektmenendzsment valamint a, a kis- és középvállalkozói szektor fejlesztése, a hazai vállalatok és a külföldi befektetők összekapcsolására irányuló tanácsadás. A cég a tevékenységével hozzájárul az Európai Uniós valamint más forrásokból történő non-profit valamint profitorientál szervezetek projektjeinek végrehajtásához, mindezek mellett a kis- és közép vállalatok megalapításához szükséges kedvező üzleti környezet megteremtéséhez Vajdaság és Szerbia területén.
A projektmendzsment szolgáltatásba beletartozik, a projektek fejlesztése, a pályázati dokumentáció előkészítése, a nyertes projektek menedzslése, a közbeszerzések lefolytatása és a jelentések elkészítése által.
A tanácsadóközpont célja, hogy különféle ügyviteli információk nyújtásával, hasznos linkeken megjelentetésével illetve online jogi és üzleti tanácsadással hozzájáruljon a mikro-, kis- és középvállalatok hatékonyságához, valamint a külföldi befektetések megtelepülésének elősegítése Vajdaságban és Szerbiában. Cégünk stratégiai üzleti kapcsolatokat teremt és igyekszik fejleszteni az üzleti együttműködést a hazai kis- és középvállalkozók valamint a külföldi befektetők között.